ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ & SPA

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσφορές

ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ & SPA

Ανακούφιση από άγχος
Το υδρομασάζ έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη σωματική ένταση και το ψυχικό στρες. Η βύθιση του σώματος σε ζεστό νερό μπορεί να μειώσει την έκκριση κορτιζόλης και άλλων ορμονών που σχετίζονται με το άγχος. Μια μελέτη που διεξήχθη από τον Bruce Becker του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, M.D., έδειξε ότι η εμβάπτιση σε σωληνάριο 1...

Ανακούφιση από άγχος
Το υδρομασάζ έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη σωματική ένταση και το ψυχικό στρες. Η βύθιση του σώματος σε ζεστό νερό μπορεί να μειώσει την έκκριση κορτιζόλης και άλλων ορμονών που σχετίζονται με το άγχος. Μια μελέτη που διεξήχθη από τον Bruce Becker του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, M.D., έδειξε ότι η εμβάπτιση σε σωληνάριο 102 βαθμών F για 25 λεπτά προκάλεσε χαλάρωση και συνοδευτική μείωση του άγχους.


Βελτιωμένος ύπνος
Η υδροθεραπεία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αϋπνίας και να προάγει τον ξεκούραστο ύπνο. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η εσωτερική θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται κατά τη διάρκεια της υδροθεραπείας, στη συνέχεια πέφτει μετά. Η εσωτερική πτώση της θερμοκρασίας σηκώνει το σώμα για να προετοιμαστεί για ύπνο. Η υδροθεραπεία μπορεί επίσης να βελτιώσει τον ύπνο ανακουφίζοντας την πίεση στις αρθρώσεις και τους μυς του σώματος, γεγονός που μειώνει τη δυσφορία κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Ανακούφιση από τον πόνο
Οι υδροθεραπευτικές συνεδρίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του χρόνιου πόνου που προκαλείται από αρθρίτιδα, ινομυαλγία και άλλες καταστάσεις. Το ζεστό νερό βελτιώνει την κυκλοφορία, η οποία παρέχει οξυγόνο και ζωτικά θρεπτικά συστατικά στους μυϊκούς ιστούς. Η εμβάπτιση με νερό μειώνει επίσης το βάρος του σώματος κατά 90%, λαμβάνοντας βάρος από τα άκρα και τις αρθρώσεις. Οι εκτοξευτήρες ύδατος που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία με υδρομασάζ μπορούν επίσης να προσφέρουν θεραπευτικά οφέλη από το μασάζ σε τραυματισμένες, τεταμένες ή πληγείσες περιοχές.


Καρδιαγγειακή αποκατάσταση
Η βύθιση στο νερό και το υδρομασάζ μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για άτομα που έχουν καρδιακές παθήσεις. Η υδρομασάζ μπορεί να αυξήσει τον καρδιακό ρυθμό χωρίς αντίστοιχη αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Μπορεί επίσης να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των μυών άντλησης της καρδιάς, λέει ο Dr. Bruce Becker.

Περισσότερα

ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ & SPA  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες