Φίλτρο άμμου Millenium Astral

Νέο

Φίλτρα κατασκευασμένα από πλαστικό με βιδωτή λαβή, πολλαπλή βαλβίδα, μετρητή πίεσης και χειροκίνητο εξαερισμό και καθαρισμό νερού. Χρώμα ελεφαντόδοντου. Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 2 kg / cm2.

Περισσότερες λεπτομέρειες

332,28€

-15%

390,92€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Περισσότερες πληροφορίες

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
- Διατίθεται με πλαϊνή βάση ή επάνω στήριξη, για να προσαρμόζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τον διαθέσιμο χώρο σε κάθε θέση της πισίνας.
- Φίλτρο σώμα κατασκευασμένο από χημικά και weatherproof, αναλλοίωτο πλαστικό. Σχεδιασμένο για εξωτερική χρήση.
- Βασικός εξοπλισμός με βαλβίδα πολλαπλής εισαγωγής 1 1/2 ", 6 + 1 από την AstralPool με κλείσιμο μπαγιονέτ για φίλτρα, πλύσιμο, ξεβγάλματα, ανακύκλωση, απόρριψη, κλείσιμο και χειμερινές λειτουργίες (όλες οι εισόδους και οι έξοδοι συνδέονται).
- Διαφανές καπάκι για ευκολότερη οπτική επιθεώρηση και πρόσβαση στο εσωτερικό του φίλτρου σε βαλβίδες πλευρικής τοποθέτησης.
- Κορυφή διαχύτη για να εξασφαλιστεί καλή διανομή νερού πάνω από το κρεβάτι φιλτραρίσματος. - Ενσωματωμένοι σύνδεσμοι 1 1/2 "για συνεχή λειτουργία.
- Χειροκίνητη βαλβίδα εξαέρωσης για τον καθαρισμό του αέρα μέσα στο φίλτρο, εάν είναι απαραίτητο.
- Ενσωματωμένη χειροκίνητη βαλβίδα εξαέρωσης για το νερό στο σώμα του φίλτρου, για εύκολη αποστράγγιση του φίλτρου χωρίς απώλεια άμμου.
- Ο ενσωματωμένος συλλέκτης στο κάτω μέρος εξασφαλίζει ισορροπημένη ροή και πλύση φίλτρου.
- Μετρητής πίεσης για τον έλεγχο της επαναπλήρωσης του φίλτρου.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
- Εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία: Τα φίλτρα Millennium έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις ανάγκες του πιο απαιτητικού πελάτη και μπορούν να φιλτράρουν από 5.500 l / h σε 12.000 l / h με ταχύτητα φιλτραρίσματος 50 m3 / h / m2. Διαθέτουν επίσης μια βαλβίδα πολλαπλών στροφών AstralPool με θέσεις 6 + 1 για φίλτρο, πλύση πλύσης, ξεβγάλματα, ανακύκλωση, απόρριψη και κλείσιμο. Στην πραγματικότητα, αυτή η αξιόπιστη βαλβίδα χρησιμοποιείται στα περισσότερα φίλτρα της AstralPool.

MONOBLOC: Για την ευκολότερη εγκατάσταση του συστήματος φιλτραρίσματος, τα φίλτρα Millennium είναι επίσης διαθέσιμα ως μονοκόμματα, δηλ. Τα φίλτρα συναρμολογούνται σε βάση με την τελευταία γενιά αντλίας αυτοεπιπεράσματος Sena και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σωληνώσεων.
- Εργονομική βάση κατασκευασμένη από πλαστικό ανθεκτικό στο χρόνο.
- Βελτιστοποίηση μεγέθους, απόδοσης και αισθητικής.
- Εξαρτήματα σχεδιασμένα για εύκολη συναρμολόγηση και ακριβή τοποθέτηση.
- Οι μονάδες Millennium περιλαμβάνουν την αντλία Sena ως βασικό εξοπλισμό για βέλτιστη απόδοση και οικονομία.
- Η συσκευασία περιέχει προ-συναρμολογημένη μονάδα για ευκολότερη συναρμολόγηση και ελαχιστοποίηση του όγκου συσκευασίας.

 

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Φίλτρο άμμου Millenium Astral

Φίλτρο άμμου Millenium Astral

Φίλτρα κατασκευασμένα από πλαστικό με βιδωτή λαβή, πολλαπλή βαλβίδα, μετρητή πίεσης και χειροκίνητο εξαερισμό και καθαρισμό νερού. Χρώμα ελεφαντόδοντου. Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 2 kg / cm2.

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

26 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: