ΠΙΣΙΝΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσφορές

ΠΙΣΙΝΑ

Όταν εξετάζετε αν θέλετε να εγκαταστήσετε μια πισίνα ή να αγοράσετε ένα σπίτι με πισίνα ή να είστε μέλος σε κοινοτική πισίνα, εξετάστε τα οφέλη των πισίνων. Αν και μπορεί να μην είστε ένας εξαιρετικός κολυμβητής, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μια πισίνα. Η εγκατάσταση μιας πισίνας στην αυλή σας δίνει άμεση πρόσβαση σε πολλούς τρόπους διατήρησης τ...

Όταν εξετάζετε αν θέλετε να εγκαταστήσετε μια πισίνα ή να αγοράσετε ένα σπίτι με πισίνα ή να είστε μέλος σε κοινοτική πισίνα, εξετάστε τα οφέλη των πισίνων. Αν και μπορεί να μην είστε ένας εξαιρετικός κολυμβητής, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μια πισίνα. Η εγκατάσταση μιας πισίνας στην αυλή σας δίνει άμεση πρόσβαση σε πολλούς τρόπους διατήρησης της φόρμας.


Ασκηση μειωμένης επιβάρυνσης
Η κολύμβηση είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις μειωμένης επιβάρυνσης στις οποίες μπορείτε να έχετε μιας υψηλής ποιότητας καρδιαγγειακή προπόνηση ενώ ελαχιστοποιείτε το στρες στις αρθρώσεις σας. Η καρδιαγγειακή άσκηση αυξάνει το καρδιακό σας ρυθμό, και οι πνεύμονες σας ασκούνται. Είναι ο τύπος άσκησης που καίει τις περισσότερες θερμίδες και θα πρέπει να πραγματοποιείται για τουλάχιστον 30 λεπτά αρκετές φορές την εβδομάδα για μέγιστα οφέλη για την καρδιά, τους πνεύμονες και την κυκλοφορία σας, όπως συνιστά η American Heart Association. Επιπλέον είναι ένας άνετος τρόπος για τις εγκύους και τα υπέρβαρα άτομα να αθληθούν ευκολότερα.


Ένας χώρος για υγιή οικογενειακή διασκέδαση και κοινωνικοποίηση
Μια πισίνα είναι ένα υπέροχο μέρος για να περάσετε χρόνο, όπου οι άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν χρόνο μαζί παίζοντας. Η οικογένεια και οι φίλοι σας μπορούν να προσκληθούν για να απολαύσουν μια συγκέντρωση προσανατολισμένη γύρω από τη δραστηριότητα και όχι μόνο να τρώνε φαγητό, όπως στις περισσότερες στιγμές των μπάρμπεκιου. Με αυτόν τον τρόπο, η κολύμβηση μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους αθλητικούς στόχους σας χωρίς να θυσιάζετε την κοινωνική σας ζωή.


Ευκολία, Ευκολία, Ευκολία
Μια πισίνα είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά είδη προπονήσεων όλα σε ένα μέρος. Ως εναλλακτική λύση για την ένταξη σε ένα γυμναστήριο, η χρήση της πισίνας σας μπορεί να σας επιτρέψει να εργαστείτε στους γλουτούς σας με χτυπήματα ποδιών, την αντοχή σας με κολύμβηση χωρίς να σταματάτε, γυμνάζοντας τα χέρια σας τραβώντας ή τοποθετώντας έναν ιστό ανάμεσα στα πόδια σας και μόνο κολυμπώντας με τα χέρια σας. Η ευκολία για κολύμβηση φυσικά ενισχύεται εάν έχετε τη δική σας πισίνα. Διαφορετικά η μετάβαση σε κοντινή πισίνα ενδέχεται να μην είναι υπερβολικά βολική, ανάλογα με την τοποθεσία σας.


Ειδικά οφέλη για παιδιά με άσθμα
Τα ευρήματα που δημοσιεύθηκαν το 2009 από μια μελέτη στην Ταϊβάν διαπίστωσαν ότι σε αντίθεση με άλλες μορφές καρδιαγγειακής άσκησης, η κολύμβηση είναι απίθανο να προκαλέσει επιθέσεις άσθματος. Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα παιδιά που συμμετείχαν κέρδισαν πρόσθετα οφέλη που συμπλήρωσαν την αυξημένη τους ικανότητα, όπως η αυξημένη εμπιστοσύνη και ο αυξημένος όγκος του πνεύμονα.

Περισσότερα

ΠΙΣΙΝΑ  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Φίλτρανση
 • Φωτισμός
 • Αντλίες
 • Θέρμανση & Αφύγρανση
 • Χημική επεξεργασία

  Διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα iso με ποιότητα ελεγμένη από τους μεγαλύτερους οίκους χημικών κάνουν το νερό της πισίνας σας διαυγές και σας γεμίζουν ευεξία και διάθεση για κολύμβηση χωρίς έντονες οσμές

 • Εξοπλισμός συντήρησης
 • Απολύμανση-Δοσομέτρηση
 • Κολύμβηση & Εκγύμναση

  Συνδυάστε διασκέδαση και γυμναστική με απλές κινήσεις τοποθετώντας μηχανήματα αντίθετης κολύμβησης και εκγύμνασης μέσα στο νερό.

 • Εξαρτήματα & Αξεσουάρ
 • Ανταλλακτικά
 • Παιχνίδια νερού

  Ανοξείδωτα παιχνίδια νερού με μοντέρνο σχεδιασμό τα οποία αποτελούν ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο στην
  πισίνα και προσφέρουν συνεχώς εκπληκτικά εφέ νερού. Υπάρχει μια ποικιλία παιχνιδιών, το καθένα από αυτά
  εκτινάσσει το νερό με ένα μοναδικό τρόπο μετατρέποντας την πισίνα σε ένα ευχάριστο μέρος. Η ομπρέλα, οι ευθείες
  γραμμές του νερού, οι καταρράκτες, οι νεροκουρτίνες κι άλλα εφέ είναι η ιδανική προσθήκη για τις πισίνες οι οποίες είναι στο
  στάδιο της κατασκευής ή για πισίνες σε ανακαίνιση που χρειάζονται να βελτιώσουν την εμφάνιση τους. Μια επιλογή
  ενός μοντέλου ή ένας συνδυασμός περισσότερων προσφέρουν ευχαρίστηση στους κολυμβητές. Είναι κατάλληλα
  για επαγγελματικές και ιδιωτικές πισίνες. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι AISI–316. Περιλαμβάνεται η βάση
  εντοιχισμού για την εγκατάσταση.

 • Πίνακες ελέγχου