ΧΑΜΑΜ

Το χαμάμ είναι μια θερμή υδροθεραπεία ατμού που έχει μια θαυματουργή επίδραση τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική κατάσταση όλων που μπορούν να απολαύσουν πλήρως τα οφέλη τους. Είναι το τέλειο φάρμακο για το άγχος και τις δυσάρεστες φυσιολογικές αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει χάρη στο χαλαρωτικό αποτέλεσμα που έχει ο ζεστός ατμός τόσο σ...

Το χαμάμ είναι μια θερμή υδροθεραπεία ατμού που έχει μια θαυματουργή επίδραση τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική κατάσταση όλων που μπορούν να απολαύσουν πλήρως τα οφέλη τους. Είναι το τέλειο φάρμακο για το άγχος και τις δυσάρεστες φυσιολογικές αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει χάρη στο χαλαρωτικό αποτέλεσμα που έχει ο ζεστός ατμός τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό.

Ένα χαμάμ είναι το ιδανικό αντίδοτο για όλες αυτές τις εντάσεις που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, εξαλείφοντας κάθε είδους στρες. Η αίσθηση ευημερίας που παράγεται από το ατμόλουτρο δεν περιορίζεται στην ψυχή.

Η πρώτη δράση της θερμότητας είναι ότι διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία τα οποία βελτιώνουν αμέσως την κυκλοφορία, παράγοντας θετικό τονωτικό αποτέλεσμα. Οι πόροι στο δέρμα διαστέλλονται επίσης καθιστώντας δυνατό τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος και τον απόλυτο καθαρισμό, που όλα μεταφράζονται σε μαλακότερο, πιο ελαστικό δέρμα με μεγάλη λάμψη. Παράλληλα με την ανανέωση των κυττάρων, ο ατμός έχει μια καταπραϋντική επίδραση στα προβλήματα του δέρματος, μειώνοντας την ακμή και τη δερματίτιδα.

Οι ευεργετικές ιδιότητες ενός χαμάμ μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους ανθρώπους που πάσχουν από εντοπισμένους πόνους, καθώς η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο στις κατεστραμμένες περιοχές και αναπόφευκτα προκαλεί άμεση μείωση του πόνου και ταχύτερη επούλωση. Η θερμότητα βοηθά στην αλλαγή των παρατεταμένων ψυχρών συμπτωμάτων αποσυμφορητώντας τη μύτη και το στήθος και καθιστώντας ευκολότερο να απαλλαγείτε από την περίσσεια βλεννογόνου.

Τέτοιες τοξίνες όπως το άλας, το αλκοόλ, η νικοτίνη, η χοληστερόλη, τα βαρέα μέταλλα και άλλοι διεισδυτικοί οργανισμοί εκδιώκονται καθώς το σώμα θερμαίνεται σαν ένα τεχνητό πυρετό που δίνει υγεία. Πράγματι, αυτή η διέγερση των ιδρωτοποιών αδένων είναι το κλειδί για την έντονη επιτυχία του χαμάμ, του οποίου τα οφέλη για την υγεία έχουν αναγνωριστεί από την εποχή της Αρχαίας Ρώμης.

Περισσότερα

ΧΑΜΑΜ  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.