ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΕΥΕΞΙΑ

Η υδροθεραπεία βασίζεται σε θερμική διέγερση και μηχανική ανίχνευση στην επιφάνεια του δέρματος και μεταδίδεται από το νευρικό σύστημα μέσα στο σώμα, διεγείροντας και ενισχύοντας το καρδιαγγειακό σύστημα. Η θερμότητα ηρεμεί και επαναπαύει το σώμα, μειώνοντας τη δραστηριότητα των εσωτερικών οργάνων. Αντ 'αυτού, το κρύο διεγείρει και δυναμώνει, αυ...

Η υδροθεραπεία βασίζεται σε θερμική διέγερση και μηχανική ανίχνευση στην επιφάνεια του δέρματος και μεταδίδεται από το νευρικό σύστημα μέσα στο σώμα, διεγείροντας και ενισχύοντας το καρδιαγγειακό σύστημα. Η θερμότητα ηρεμεί και επαναπαύει το σώμα, μειώνοντας τη δραστηριότητα των εσωτερικών οργάνων. Αντ 'αυτού, το κρύο διεγείρει και δυναμώνει, αυξάνοντας την αγγειακή δραστηριότητα εναλλάσοντας θερμότητα και κρύο, μειώνοντας έτσι το άγχος και τονώνει το σώμα και το μυαλό.

Περισσότερα

ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΕΥΕΞΙΑ  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Πάγος

    Οι πηγές πάγου για την ψύξη του σώματος, στην επιτοίχια έκδοση ή στην οροφή είναι πολύ χορογραφικά έπιπλα. Ο πάγος πέφτει κάτω από το ακροφύσιο τροφοδοσίας από ανοξείδωτο χάλυβα έως ότου τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του δοχείου δημιουργώντας μια θεματική γραμμή. Ο πάγος μέσα στο δοχείο μπορεί να αφαιρεθεί και να τρίβεται στο σώμα. Αυτή η δράση διεγείρει το δέρμα, επανενεργοποιεί την κυκλοφορία κάτω από το δέρμα, προκαλώντας ελαφριά αίσθηση σχηματισμού μυρμηγκιάσματος. Η αντίθεση θερμοκρασίας μεταξύ πάγου και σώματος αποτρέπει μια διεγερτική δράση στην κυκλοφορία. ταυτόχρονα ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα και το ανοσοποιητικό σύστημα.

  • Ντουζιέρες

    Τα ντους ευεξίας είναι λύσεις ευεξίας που ξεπερνούν το απλό παραδοσιακό ντους που συμμετέχουν και στις πέντε αισθήσεις. Οι ρυθμιζόμενες ροές του νερού από την ένταση, τη θερμοκρασία και τη διάρκεια συνδέονται με τη γραφική ατμόσφαιρα, οι ήχοι και τα χρώματα που δημιουργούνται από το νερό δημιουργούν μια χαλαρωτική στιγμή ικανή να εκπλήξει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

  • Σκανδιναβικό λουτρό
  • Τούνελ & Μονοπάτια

  • Swim & Spa