ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

Πίνοντας νερό φιλτραρισμένο, είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος ενυδάτωσης του οργανισμού

Το καθαρό πόσιμο νερό είναι απαραίτητο για την διατήρηση της υγείας. Η κατανάλωση μολυσμένου ή ρυπασμένου νερού μπορεί να αποβεί μοιραία ή με δυσάρεστες συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό.

ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Φιλτρα πάγκου

  Προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε όλες τις βρύσες.

  Καταλαμβάνει πάρα πολύ λίγο χώρο και μπορεί να μπεί απο τη δεξιά ή από την αριστερή πλευρά του νεροχύτη.

  Διαθέτει 2 φυσίγγια, ένα φίλτρο πολυπροπυλένιου 1 micron και ένα συμπαγή ενεργού άνθρακα.

  Απομακρύνει χώματα, ιζήματα, σκουριές, πέτρες και άλλα σωματίδια τα οποία βρίσκονται στο νερό. 

  Επίσης χημικά όπως χλώριο, εντομοκτόνα κ.α.

 • Φίλτρα κεντρικής παροχής

  Το φιλτράρισμα του νερού μέσα από ένα φίλτρο κεντρικής παροχής νερού εξαλείφει τους κινδύνους πόσης και πλύσης με μολυσμένο νερό.

 • Αποσκληρυντές

  Το σκληρό νερό περιέχει άλατα ασβεστίου και μαγνησίου σε μεγάλες συγκεντρώσεις όπως και άλλα μέταλλα τα οποία προκαλούν συσσώρευση αλάτων σε όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με αυτό, όπως τους νεροχύτες, τις τουαλέτες, τις βρύσες και τις κεφαλές του ντους, τα πλυντήρια πιάτων και ποτηριών, και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες.Μόλις εγκαταστήσετε τον αποσκληρυντή νερού τα οφέλη του θα είναι άμεσα.

 • Αντίστροφη όσμωση

  Το εξερχόμενο νερό είναι απαλλαγμένο από κάθε είδους ακαθαρσίες, από σκουριές, άλατα, οργανικές ουσίες, λιπάσματα, παρασιτοκτόνα, μέχρι και κάθε είδους επικίνδυνους μικροοργανισμούς, βακτήρια και ιούς. Οι παραπάνω προσμίξεις απορρίπτονται στην αποχέτευση μαζί µε ένα ποσοστό νερού.

 • Εξαρτήματα
 • Ανταλλακτικά φίλτρων
 • Ψύκτες νερού

  Νέας γενιάς ψύκτες νερού με ευέλικτη σχεδίαση και άριστη απόδοση ψύξης, ιδανικοί για οικιακούς χώρους, γραφεία, καφετέριες ,εστιατόρια επαγγελματικούς χώρους.Επιλέξτε τον Ψύκτη σας με ενσωματωμένο σύστημα φίλτρανσης ανάλογα την ποιότητα νερου παροχής του δικτύου σας, με δύο ή και περισσότερα φίλτρα ή με αντίστροφη όσμωση.

 • Απολύμανση νερού

  Το νερό που προορίζεται να καταναλωθεί από ανθρώπους με οποιοδήποτε τρόπο, πρέπει οπωσδήποτε να έχει απολυμανθεί για να είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς για την υγεία μικροοργανισμούς τους λεγόμενους παθογόνους μικροοργανισμούς. Αυτοί είναι βακτήρια , μικρόβια , μύκητες, ιοί, μούχλα, πρωτόζωα κα .Τα πεδία στα οποία εφαρμόζεται η απολύμανση νερού είναι, το δίκτυο του πόσιμου νερού, στις δεξαμενές τις πισίνες, τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών κ.α. Σε όλα τα παραπάνω πεδία απαιτείται να λαμβάνονται μέτρα και να χρησιμοποιούνται μέθοδοι απολύμανσης νερού για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, δεδομένου ότι το νερό είναι το πιο ζωτικό αγαθό για τον άνθρωπο αλλά και το πιο ευαίσθητο στη μόλυνση.

 • Φίλτρα Matrikx
 • Βρύσες