Τρόποι Παραγγελίας

Τρόποι Παραγγελίας - Διαθεσιμότητα Προϊόντων - Χρόνοι Παράδοσης.

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής:

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε και να αγοράσετε τα προϊόντα μας με 2 τρόπους : 1) Παραγγελία on-line μέσα από τον ιστότοπό μας www.pool-services.gr Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο [αγορά] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας, το οποίο είναι ενιαίο για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής σας . (Δηλώστε μας εάν επιθυμείται απόδειξη εφόσον είστε ιδιώτης ή τιμολόγιο εφόσον είστε επαγγελματίας ). Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας, θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση - πιστοποιημένη - όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής. 2) Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στo 210 9752920, Δευτέρα,Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή 9:00-17:00.

Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Μετά την παραγγελία σας και εφόσον το ποσό των αγορών σας υπερβαίνει το ποσό των 300 ευρώ, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail (στην από εσάς υποδειχθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση) ή μέσω τηλεφώνου για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Εάν δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας η παραγγελία παραμένει εκκρεμής για μία εβδομάδα, μετά την άπρακτη πάροδο της οποίας η παραγγελία σας ματαιώνεται αυτομάτως. To e-mail θα περιλαμβάνει τα προϊόντα που παραγγείλατε, την συνολική τιμή τους και τον τρόπο παραλαβής των προϊόντων που εσείς επιλέξατε.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα www.pool-services.gr, θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, εντός 24 ωρών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελείται κανονικά.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Η εκτέλεση της παραγγελία σας στο σύνολο της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί, μέσω του καταστήματος www.pool-services.gr, εντός 3 εργάσιμων ημερών για όλη την Ελλάδα από την από μέρους μας λήψη της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. Παραδόσεις θα πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των εμπορικών καταστημάτων. Σε άλλη περίπτωση θα ενημερώνεστε μέσω e-mail για την καθυστέρηση εκτέλεσης της παραγγελίας σας.

Ακύρωση (μέρους ή ολόκληρης) της παραγγελίας

Επειδή συνήθως οι παραγγελίες εκτελούνται αυθημερόν, μπορείτε μόνο τηλεφωνικά να ακυρώσετε ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας σας, μέχρι τις 13:30 της ίδιας ημέρας (σε περίπτωση που η παραγγελία σας εστάλει απογευματινή ώρα, μπορείτε να καλέσετε μέχρι τις 13:30 της επόμενης ημέρας). Σημείωση: Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.