Τρόποι αποστολής & παράδοσης, Χρόνοι παράδοσης

1) Παραλαβή από τα γραφεια της Pool-Services στη Καλαβρύτων 4 Αλιμος,17456. Πάντα να προηγείται τηλεφωνική επιβεβαίωση, για την διαθεσιμότητα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, καθώς και επιβεβαίωση του ωραρίου λειτουργίας. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 9:30-15:30 Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9:30-20:30

2) Παράδοση με Courier (Γενική Ταχυδρομική). H παράδοση γίνεται: * σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, εάν το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο, και ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε περιόδους υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων - Πάσχα, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθεί. Οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

* Για πολύ απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον.

* Εάν ένα προϊόν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο, τότε συνεννοείστε με το τμήμα πωλήσεων της Pool-Services για την ημερομηνία παράδοσης και αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παρόμοιο προϊόν.

* Για όλη την Ελλάδα , τα έξοδα αποστολής είναι: 9,00 € για δέματα μέχρι 2 κιλά, και 1,50 € για κάθε επιπλέον κιλό. Σημ.: Το βάρος των προϊόντων υπολογίζεται είτε βάσει του πραγματικού βάρους, είτε βάση του όγκου του δέματος προς αποστολή. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπολογίζει το βάρος ανάλογα ποιό είναι μεγαλύτερο. Εντός Αττικής οι παραδόσεις είναι εντελώς δωρεάν και προγραμματίζονται βάση δρομολογίων.

* Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι: 2,50 €

* Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχών ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά. Τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα μέχρι του ποσού των 200,00€. Υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω ασφάλισης των προϊόντων με κόστος 7,00€ + ΦΠΑ 23% ανά αντικείμενο/αποστολή, και 1% επί της δηλωμένης αξίας της αποστολής. Παρακαλούμε επικοινωνείστε με την εταιρία μας για συνεννόηση.

3) Όλες οι αποστολές εκτός Ελλάδας εκτελούνται μέσω Ταχυδρομείου, ή με υπηρεσία Courier διεθνών αποστολών, ανάλογα την επιλογή σας κατά τη διαδικασία παραγγελίας.

Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής της παραγγελίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pool-services.gr σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους σας εξυπηρετεί : * Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του ασφαλούς ιστότοπου της Alpha Bank. * Με χρέωση του λογαριασμού σας μέσω PayPal. * Με αντικαταβολή κατά την παράδοση (μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας). * Με κατάθεση σε τράπεζα. * Μετρητοίς στα γραφεία μας Καλαβρύτων 4 Αλιμος. 1. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO) οποιασδήποτε τράπεζας μέσω του ασφαλούς ιστότοπου της Alpha Bank. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και χρεωστικές και Prepaid κάρτες Electron & Maestro Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Αυτό εγγυάται το σύστημα ασφαλών συναλλαγών ειδικά ανεπτυγμένο για αγορές μέσω διαδικτύου. Με το σύστημα αυτό δίνετε τα στοιχεία της κάρτας σας σε μία απολύτως ασφαλή περιοχή του διαδικτύου, όπου και αποκλείεται ο κίνδυνος υποκλοπής των στοιχείων σας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

2. Μέσω PayPal με χρέωση του λογαριασμού σας ή της πιστωτικής σας κάρτας (VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, MAESTRO) οποιασδήποτε τράπεζας. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Αυτό εγγυάται το σύστημα ασφαλών συναλλαγών ειδικά ανεπτυγμένο για αγορές μέσω διαδικτύου. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων του.

3. Με αντικαταβολή, με Γενική Ταχυδρομική (εντός Ελλάδας μόνο). Τα προϊόντα έρχονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής και πληρώνετε την στιγμή της παραλαβής των εμπορευμάτων επιβαρυνόμενοι και τα έξοδα αποστολής όπως περιγράφονται παρακάτω. Η αποστολή με τη μέθοδο της αντικαταβολής επιβαρύνεται με 2,50 €.

4. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η εξόφληση γίνεται ως εξής: Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς (συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό μαζί με τα έξοδα αποστολής).

Πειραιώς IBAN: GR44 0172 1930 0051 9308 6776 058

AlphaBank IBAN: GR62 0140 3550 35500 200200 2545

Εθνική IBAN: GR68 0110 1560 0000 1567 7520 320

Eurobank IBAN: GR25 0260 4540 0006 0010 018 1671

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν η κατάθεση γίνεται απ΄ευθείας στην τράπεζα στην οποία υπάρχει ο λογαριασμός (ή σε τράπεζα του ίδιου ομίλου) δεν υπάρχει προμήθεια από την τράπεζα. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω email στο info@pool-services.gr. Με την επιβεβαίωση της κατάθεσης, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

5. Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

6. Μετρητοίς στα γραφεία μας Καλαβρύτων 4 Αλιμος , 17456.