ΣΑΟΥΝΑ

Ατμός και επιδερμίδα
Επειδή οι υγρές σάουνες σας κάνουν να ιδρώσετε, οι πόροι σας ανοίγουν, οδηγώντας σε ένα προσωρινό καθαρισμό του δέρματος. Ομοίως, η θερμότητα διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία σας, αυξάνοντας τη ροή αίματος κατά περίπου 100% μετά από 10 ή 15 λεπτά. Αυτό προσδίδει στο δέρμα σας μια υγιή, "λαμπερή" εμφάνιση. Η εφίδρωση στη σάουνα κ...

Ατμός και επιδερμίδα
Επειδή οι υγρές σάουνες σας κάνουν να ιδρώσετε, οι πόροι σας ανοίγουν, οδηγώντας σε ένα προσωρινό καθαρισμό του δέρματος. Ομοίως, η θερμότητα διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία σας, αυξάνοντας τη ροή αίματος κατά περίπου 100% μετά από 10 ή 15 λεπτά. Αυτό προσδίδει στο δέρμα σας μια υγιή, "λαμπερή" εμφάνιση. Η εφίδρωση στη σάουνα κάνει το σώμα σας να απελευθερώσει υπερβολικό αλάτι, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν την απελευθέρωση τοξινών από το δέρμα σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.


Νους και Μύες
Σύμφωνα με το "Go Ask Alice!" Του Πανεπιστημίου Columbia, τα βασικά οφέλη για την υγεία της υγρής σάουνας βρίσκονται στις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Η θερμότητα μειώνει την αρτηριακή σας πίεση και τον παλμό σας, δημιουργώντας ένα καταπραϋντικό συναίσθημα και βοηθώντας στην καταπολέμηση των επιπτώσεων του στρες. Οι υγρές σάουνες επίσης βοηθούν στη μείωση του πόνου και ενθαρρύνουν την αποκατάσταση χαλαρώνοντας τους μύες. Ομοίως, το νοσοκομειακό σύστημα της TriHealth αναφέρει ότι η έκθεση στη θερμότητα μπορεί να βοηθήσει στην ελάττωση των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας και της ινομυαλγίας.


Εύκολη Αναπνοή
Αν και οι ξηρές σάουνες προσφέρουν πολλά από τα ίδια πλεονεκτήματα με τις υγρές σάουνες - συμπεριλαμβανομένου του ανοίγματος των πόρων και της χαλάρωσης των μυών - μόνο οι υγρές σάουνες βοηθούν τους κόλπους σας. Η υγρή θερμότητα αφαιρεί τον βλεννογόνο, απελευθερώνει τις δίοδοι του κόλπου και ανοίγει τους σωλήνες Ευσταχίας. Αν έχετε προηγουμένως αντιμετωπίσει κρυολόγημα ή φράξιμο των ιγμορείων με αναπνοή στον ατμό, πιθανότατα θα έχετε παρόμοια επιτυχία στην υγρή σάουνα. Ωστόσο, εάν υποφέρετε από άσθμα, αποφύγετε την υγρή σάουνα, καθώς η επίθεση μπορεί να προκληθεί από τον υγρό αέρα της υγρής σάουνας.

Περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.