ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσφορές

ΠΡΟΙΟΝΤΑ  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • ΠΙΣΙΝΑ

  Όταν εξετάζετε αν θέλετε να εγκαταστήσετε μια πισίνα ή να αγοράσετε ένα σπίτι με πισίνα ή να είστε μέλος σε κοινοτική πισίνα, εξετάστε τα οφέλη των πισίνων. Αν και μπορεί να μην είστε ένας εξαιρετικός κολυμβητής, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μια πισίνα. Η εγκατάσταση μιας πισίνας στην αυλή σας δίνει άμεση πρόσβαση σε πολλούς τρόπους διατήρησης της φόρμας.


  Ασκηση μειωμένης επιβάρυνσης
  Η κολύμβηση είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις μειωμένης επιβάρυνσης στις οποίες μπορείτε να έχετε μιας υψηλής ποιότητας καρδιαγγειακή προπόνηση ενώ ελαχιστοποιείτε το στρες στις αρθρώσεις σας. Η καρδιαγγειακή άσκηση αυξάνει το καρδιακό σας ρυθμό, και οι πνεύμονες σας ασκούνται. Είναι ο τύπος άσκησης που καίει τις περισσότερες θερμίδες και θα πρέπει να πραγματοποιείται για τουλάχιστον 30 λεπτά αρκετές φορές την εβδομάδα για μέγιστα οφέλη για την καρδιά, τους πνεύμονες και την κυκλοφορία σας, όπως συνιστά η American Heart Association. Επιπλέον είναι ένας άνετος τρόπος για τις εγκύους και τα υπέρβαρα άτομα να αθληθούν ευκολότερα.


  Ένας χώρος για υγιή οικογενειακή διασκέδαση και κοινωνικοποίηση
  Μια πισίνα είναι ένα υπέροχο μέρος για να περάσετε χρόνο, όπου οι άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν χρόνο μαζί παίζοντας. Η οικογένεια και οι φίλοι σας μπορούν να προσκληθούν για να απολαύσουν μια συγκέντρωση προσανατολισμένη γύρω από τη δραστηριότητα και όχι μόνο να τρώνε φαγητό, όπως στις περισσότερες στιγμές των μπάρμπεκιου. Με αυτόν τον τρόπο, η κολύμβηση μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους αθλητικούς στόχους σας χωρίς να θυσιάζετε την κοινωνική σας ζωή.


  Ευκολία, Ευκολία, Ευκολία
  Μια πισίνα είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά είδη προπονήσεων όλα σε ένα μέρος. Ως εναλλακτική λύση για την ένταξη σε ένα γυμναστήριο, η χρήση της πισίνας σας μπορεί να σας επιτρέψει να εργαστείτε στους γλουτούς σας με χτυπήματα ποδιών, την αντοχή σας με κολύμβηση χωρίς να σταματάτε, γυμνάζοντας τα χέρια σας τραβώντας ή τοποθετώντας έναν ιστό ανάμεσα στα πόδια σας και μόνο κολυμπώντας με τα χέρια σας. Η ευκολία για κολύμβηση φυσικά ενισχύεται εάν έχετε τη δική σας πισίνα. Διαφορετικά η μετάβαση σε κοντινή πισίνα ενδέχεται να μην είναι υπερβολικά βολική, ανάλογα με την τοποθεσία σας.


  Ειδικά οφέλη για παιδιά με άσθμα
  Τα ευρήματα που δημοσιεύθηκαν το 2009 από μια μελέτη στην Ταϊβάν διαπίστωσαν ότι σε αντίθεση με άλλες μορφές καρδιαγγειακής άσκησης, η κολύμβηση είναι απίθανο να προκαλέσει επιθέσεις άσθματος. Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα παιδιά που συμμετείχαν κέρδισαν πρόσθετα οφέλη που συμπλήρωσαν την αυξημένη τους ικανότητα, όπως η αυξημένη εμπιστοσύνη και ο αυξημένος όγκος του πνεύμονα.

 • ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ & SPA

  Ανακούφιση από άγχος
  Το υδρομασάζ έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη σωματική ένταση και το ψυχικό στρες. Η βύθιση του σώματος σε ζεστό νερό μπορεί να μειώσει την έκκριση κορτιζόλης και άλλων ορμονών που σχετίζονται με το άγχος. Μια μελέτη που διεξήχθη από τον Bruce Becker του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, M.D., έδειξε ότι η εμβάπτιση σε σωληνάριο 102 βαθμών F για 25 λεπτά προκάλεσε χαλάρωση και συνοδευτική μείωση του άγχους.


  Βελτιωμένος ύπνος
  Η υδροθεραπεία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αϋπνίας και να προάγει τον ξεκούραστο ύπνο. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η εσωτερική θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται κατά τη διάρκεια της υδροθεραπείας, στη συνέχεια πέφτει μετά. Η εσωτερική πτώση της θερμοκρασίας σηκώνει το σώμα για να προετοιμαστεί για ύπνο. Η υδροθεραπεία μπορεί επίσης να βελτιώσει τον ύπνο ανακουφίζοντας την πίεση στις αρθρώσεις και τους μυς του σώματος, γεγονός που μειώνει τη δυσφορία κατά τη διάρκεια της νύχτας.


  Ανακούφιση από τον πόνο
  Οι υδροθεραπευτικές συνεδρίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του χρόνιου πόνου που προκαλείται από αρθρίτιδα, ινομυαλγία και άλλες καταστάσεις. Το ζεστό νερό βελτιώνει την κυκλοφορία, η οποία παρέχει οξυγόνο και ζωτικά θρεπτικά συστατικά στους μυϊκούς ιστούς. Η εμβάπτιση με νερό μειώνει επίσης το βάρος του σώματος κατά 90%, λαμβάνοντας βάρος από τα άκρα και τις αρθρώσεις. Οι εκτοξευτήρες ύδατος που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία με υδρομασάζ μπορούν επίσης να προσφέρουν θεραπευτικά οφέλη από το μασάζ σε τραυματισμένες, τεταμένες ή πληγείσες περιοχές.


  Καρδιαγγειακή αποκατάσταση
  Η βύθιση στο νερό και το υδρομασάζ μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για άτομα που έχουν καρδιακές παθήσεις. Η υδρομασάζ μπορεί να αυξήσει τον καρδιακό ρυθμό χωρίς αντίστοιχη αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Μπορεί επίσης να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των μυών άντλησης της καρδιάς, λέει ο Dr. Bruce Becker.

 • ΣΑΟΥΝΑ

  Ατμός και επιδερμίδα
  Επειδή οι υγρές σάουνες σας κάνουν να ιδρώσετε, οι πόροι σας ανοίγουν, οδηγώντας σε ένα προσωρινό καθαρισμό του δέρματος. Ομοίως, η θερμότητα διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία σας, αυξάνοντας τη ροή αίματος κατά περίπου 100% μετά από 10 ή 15 λεπτά. Αυτό προσδίδει στο δέρμα σας μια υγιή, "λαμπερή" εμφάνιση. Η εφίδρωση στη σάουνα κάνει το σώμα σας να απελευθερώσει υπερβολικό αλάτι, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν την απελευθέρωση τοξινών από το δέρμα σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.


  Νους και Μύες
  Σύμφωνα με το "Go Ask Alice!" Του Πανεπιστημίου Columbia, τα βασικά οφέλη για την υγεία της υγρής σάουνας βρίσκονται στις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Η θερμότητα μειώνει την αρτηριακή σας πίεση και τον παλμό σας, δημιουργώντας ένα καταπραϋντικό συναίσθημα και βοηθώντας στην καταπολέμηση των επιπτώσεων του στρες. Οι υγρές σάουνες επίσης βοηθούν στη μείωση του πόνου και ενθαρρύνουν την αποκατάσταση χαλαρώνοντας τους μύες. Ομοίως, το νοσοκομειακό σύστημα της TriHealth αναφέρει ότι η έκθεση στη θερμότητα μπορεί να βοηθήσει στην ελάττωση των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας και της ινομυαλγίας.


  Εύκολη Αναπνοή
  Αν και οι ξηρές σάουνες προσφέρουν πολλά από τα ίδια πλεονεκτήματα με τις υγρές σάουνες - συμπεριλαμβανομένου του ανοίγματος των πόρων και της χαλάρωσης των μυών - μόνο οι υγρές σάουνες βοηθούν τους κόλπους σας. Η υγρή θερμότητα αφαιρεί τον βλεννογόνο, απελευθερώνει τις δίοδοι του κόλπου και ανοίγει τους σωλήνες Ευσταχίας. Αν έχετε προηγουμένως αντιμετωπίσει κρυολόγημα ή φράξιμο των ιγμορείων με αναπνοή στον ατμό, πιθανότατα θα έχετε παρόμοια επιτυχία στην υγρή σάουνα. Ωστόσο, εάν υποφέρετε από άσθμα, αποφύγετε την υγρή σάουνα, καθώς η επίθεση μπορεί να προκληθεί από τον υγρό αέρα της υγρής σάουνας.

 • ΧΑΜΑΜ

  Το χαμάμ είναι μια θερμή υδροθεραπεία ατμού που έχει μια θαυματουργή επίδραση τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική κατάσταση όλων που μπορούν να απολαύσουν πλήρως τα οφέλη τους. Είναι το τέλειο φάρμακο για το άγχος και τις δυσάρεστες φυσιολογικές αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει χάρη στο χαλαρωτικό αποτέλεσμα που έχει ο ζεστός ατμός τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό.

  Ένα χαμάμ είναι το ιδανικό αντίδοτο για όλες αυτές τις εντάσεις που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, εξαλείφοντας κάθε είδους στρες. Η αίσθηση ευημερίας που παράγεται από το ατμόλουτρο δεν περιορίζεται στην ψυχή.

  Η πρώτη δράση της θερμότητας είναι ότι διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία τα οποία βελτιώνουν αμέσως την κυκλοφορία, παράγοντας θετικό τονωτικό αποτέλεσμα. Οι πόροι στο δέρμα διαστέλλονται επίσης καθιστώντας δυνατό τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος και τον απόλυτο καθαρισμό, που όλα μεταφράζονται σε μαλακότερο, πιο ελαστικό δέρμα με μεγάλη λάμψη. Παράλληλα με την ανανέωση των κυττάρων, ο ατμός έχει μια καταπραϋντική επίδραση στα προβλήματα του δέρματος, μειώνοντας την ακμή και τη δερματίτιδα.

  Οι ευεργετικές ιδιότητες ενός χαμάμ μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους ανθρώπους που πάσχουν από εντοπισμένους πόνους, καθώς η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο στις κατεστραμμένες περιοχές και αναπόφευκτα προκαλεί άμεση μείωση του πόνου και ταχύτερη επούλωση. Η θερμότητα βοηθά στην αλλαγή των παρατεταμένων ψυχρών συμπτωμάτων αποσυμφορητώντας τη μύτη και το στήθος και καθιστώντας ευκολότερο να απαλλαγείτε από την περίσσεια βλεννογόνου.

  Τέτοιες τοξίνες όπως το άλας, το αλκοόλ, η νικοτίνη, η χοληστερόλη, τα βαρέα μέταλλα και άλλοι διεισδυτικοί οργανισμοί εκδιώκονται καθώς το σώμα θερμαίνεται σαν ένα τεχνητό πυρετό που δίνει υγεία. Πράγματι, αυτή η διέγερση των ιδρωτοποιών αδένων είναι το κλειδί για την έντονη επιτυχία του χαμάμ, του οποίου τα οφέλη για την υγεία έχουν αναγνωριστεί από την εποχή της Αρχαίας Ρώμης.

 • ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΕΥΕΞΙΑ

  Η υδροθεραπεία βασίζεται σε θερμική διέγερση και μηχανική ανίχνευση στην επιφάνεια του δέρματος και μεταδίδεται από το νευρικό σύστημα μέσα στο σώμα, διεγείροντας και ενισχύοντας το καρδιαγγειακό σύστημα. Η θερμότητα ηρεμεί και επαναπαύει το σώμα, μειώνοντας τη δραστηριότητα των εσωτερικών οργάνων. Αντ 'αυτού, το κρύο διεγείρει και δυναμώνει, αυξάνοντας την αγγειακή δραστηριότητα εναλλάσοντας θερμότητα και κρύο, μειώνοντας έτσι το άγχος και τονώνει το σώμα και το μυαλό.

 • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...

  Διαμορφώνουμε τη πισίνα σας περιμετρικά καλύπτοντας τις ανάγκες σας λειτουργικά και αισθητικά με μοντέρνο εξοπλισμό.

 • ΠΡΟΚΑΤ ΠΙΣΙΝΑ

  Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας πισίνας από πολυεστέρα?

      
  Εγκαθίστανται γρήγορα: Ένα εξαιρετικό όφελος για τις πισίνες από fiberglass είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας γίνεται στο εργοστάσιο πριν φτάσει η πισίνα στην περιοχή. Μια τυπική εγκατάσταση μπορεί τυπικά να ολοκληρωθεί σε μια εβδομάδα ή δύο, ενώ οι πισίνες σκυροδέματος συνήθως χρειάζονται αρκετές εβδομάδες, αν όχι μήνες για να ολοκληρωθούν.
      
  Οι μπανιέρες Fiberglass έχουν μια οπτικά ελκυστική επιφάνεια: Ορισμένοι κατασκευαστές πισίνων πολυεστέρα έχουν επενδύσει πολύ χρόνο και πόρους στη δημιουργία εκπληκτικών επιφανειών πισίνας που βελτιώνουν πραγματικά την ομοιόμορφη εμφάνιση της πισίνας.
      
  Είναι εύκολο να προσέξετε: Η λεία επιφάνεια του gelcoat σε μια πισίνα από πολυεστέρα καθιστά πολύ πιο εύκολο τον έλεγχο έναντι της ανάπτυξης των φυκών και των βακτηρίων. Εξαιτίας αυτού, οι πισίνες fiberglass είναι ευκολότερες και γενικά λιγότερο δαπανηρές για να διατηρούνται καθαρά και υγιεινά (λιγότερη εργασία και λιγότερες χημικές ουσίες). Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη λίστα ελέγχου "καλύτερη πισίνα για μένα".
      
  Απαιτούν πολύ λίγη φροντίδα: Σε αντίθεση με ορισμένα επιφανειακά τελειώματα της πισίνας, οι υψηλής ποιότητας πολυεστέρες δεν θα πρέπει να χρειάζονται εκ νέου επένδυση κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το μόνο που απαιτείται είναι η βασική φροντίδα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή να διατηρείται σε καλή κατάσταση.
      
  Οι πισίνες από πολυεστέρα διατηρούνται πιο ζεστές: Πολλοί υπάρχοντες ιδιοκτήτες πισίνων που έχουν και τους δύο τύπους πισίνων αναφέρουν ότι οι πισίνες από fiberglass είναι θερμότερες. Ελέγξτε τα σε απευθείας σύνδεση φόρουμ όπου πολλοί χρήστες με βάση την Αυστραλία δηλώνουν ότι οι ομάδες τους από fiberglass ζεσταίνουν πιο γρήγορα από το σκυρόδεμα και διατηρούν τη θερμότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σίγουρα, αυτό είναι ένα άλλο επιχείρημα γιατί πολλοί άνθρωποι ψηφίζουν για το fiberglass ως την καλύτερη τεχνολογία πισίνας.
      
  Το Fiberglass είναι ένα απίστευτα ανθεκτικό οικοδομικό υλικό: Αυτές τις μέρες οι περισσότεροι κατασκευαστές πισίνων από πολυεστερικές ίνες κάνουν ένα αξιόπιστο προϊόν και προσφέρουν μακρές εγγυήσεις για να τις υποστηρίξουν. Το Fiberglass είναι ένα εξαιρετικά σκληρό υλικό που σημαίνει ότι οι κατασκευασμένες από καλή ποιότητα πολυεστέρα έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι ταυτόχρονα ισχυρές και ευέλικτες.

 • ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ
 • ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

  Πίνοντας νερό φιλτραρισμένο, είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος ενυδάτωσης του οργανισμού

  Το καθαρό πόσιμο νερό είναι απαραίτητο για την διατήρηση της υγείας. Η κατανάλωση μολυσμένου ή ρυπασμένου νερού μπορεί να αποβεί μοιραία ή με δυσάρεστες συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό.

 • ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  Αυτοματισμοί προστασίας με συστήματα απομακρυσμένου χειρισμού και ελέγχου, συναγερμοί και κλειστά κυκλώματα για την αποφυγή τραυματισμών, παραβιάσεων η βανδαλισμών.

 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ...

  Παρέχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης πισίνας-spa που περιλαμβάνουν καθαρισμό, έλεγχο και επισκευές μηχανολογικού εξοπλισμού

   

 • ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ