Κατηγορίες

Τελευται σχόλια

Δημοφιλή

Recent Articles

Tags Post

Blog Archive

BWT - μια νέα εποχή στην ιστορία της σάουνας

BWT - μια νέα εποχή στην ιστορία της σάουνας

Αγαπάτε την ξηρή θερμότητα μιας παραδοσιακής σάουνας; Ή προτιμάτε την υψηλή υγρασία σε χαμηλότερη θερμοκρασία; Με τη νέα σάουνα BWT δεν χρειάζεται να επιλέξετε.

 

HELO έχει πρωτοπορήσει στη βιομηχανία σάουνας για σχεδόν εκατό χρόνια, και με τη νέα ιδέα BWT βάζουμε το πήχη ακόμη υψηλότερα. Το BWT σημαίνει Bio Water Technique και αυτά τα τρία γράμματα αντιπροσωπεύουν μια νέα εποχή στην ιστορία της σάουνας. Το BWT σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πολλές θεραπείες σάουνας χρησιμοποιώντας ένα μόνο θερμαντήρα.

Εάν είστε οπαδός της ζεστής και ξηρής σάουνας, η BWT θα την προσφέρει. Αν προτιμάτε πιο υγρή ατμόσφαιρα και μαλακότερη εμπειρία, απλώς γεμίστε τη δεξαμενή νερού της σάουνας BWT και ρυθμίστε τη θερμοκρασία σε χαμηλότερο επίπεδο για μια πιο υγρή ατμόσφαιρα χαμάμ. Για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την εμπειρία, μπορείτε να προσθέσετε αρωματικά έλαια ή αλάτι Ιμαλαϊων στο ειδικό δοχείο για το άρωμα της σάουνας BWT. Αυτό θα δώσει άρωμα και γεύση στον ατμό, λαμβάνοντας την έννοια της χαλάρωσης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Το HELO BWT είναι μια οικονομικά αποδοτική και υψηλής ενεργειακής απόδοσης λύση σάουνας. Απαιτεί λιγότερη ενέργεια για την παραγωγή θερμότητας και παράγεται ατμός χωρίς βοηθητική ισχύ ή άλλη τεχνολογία. Μια έξυπνη λύση σάουνας σάς επιτρέπει να απολαύσετε όλες τις αγαπημένες σας εμπειρίες σάουνας από μια ενιαία σάουνα και ατμόλουτρο. Η καινοτόμος αλλά απλής τεχνολογίας προσέγγιση που λαμβάνεται κατά την λειτουργία του BWT έχει οδηγήσει σε ένα θερμαντήρα σάουνας που κρατά τις εκπομπές CO2 στο ελάχιστο και την απόλαυσή σας στο μέγιστο.

Θέλετε η σάουνα σας να είναι ευπροσάρμοστη, εύκολη στη χρήση και καθαρή, οικονομικά αποδοτική και ενεργειακά αποδοτική; Θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας πούμε περισσότερα για τα προϊόντα μας και τις λύσεις σάουνας BWT-ready!

Related Posts:

1 Comments

  • Avatar
    thomas clark
    Aug 4, 2022

    Thanks for the great post you posted. I like the way you describe the unique content. The points you raise are valid and reasonable.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: